dimecres, 4 de maig del 2016



LLIBRES: PROS I CONS DELS ÀUDIO LLIBRES 

Ara explicaré els prons i els cons dels ebooks
ÀUDIO LLIBRES:

PROS:
  1. Perspectiva: Tenir un llibre llegit a tu, a diferència de la lectura per si mateix, és una experiència totalment nova. Els narradors (molts d'ells són aclamats actors) afegir emoció, accents i pronunciacions que podria no haver inclòs en el seu propi diàleg intern. Ells porten la història i els seus personatges a la vida.
  2. EXPOSICIÓ: Els llibres d'àudio han permes que la gent gaudeixi a fons les obres que no tens temps ha llegir, hi han ara amb aixo pots tenir el temps  per provar. Són una gran manera d'experimentar els clàssics.
  3. ACESSABILITAT: La majoria de les biblioteques públiques tenen grans col·leccions de llibres en CD i cintes que es pot comprovar a terme per una petita tarifa o descarregar sense cap cost per als seus telèfons intel·ligents, iPods, iPads, tablets, etc. Serveis com audible.com, lit2go, iTunes i altres serveis tenen una àmplia selecció de títols que es pot descarregar a anynumber de reproductors de mp3. Per tant, els lectors més àvids poden augmentar la seva exposició a nous i emocionants novel·les a través d'àudio.
  4. HORARI D’ESTIU: També són excel·lents per escurçar un viatge i els viatges llargs o simplement un bon ús del temps quan no tens res a fer, quan es té altres demandes i no es pot sostenir un llibre a les mans. Atès que estic sovint massa cansat a la nit per fer tant la lectura com m'agradaria, he trobat llibres d'àudio per a ser una benedicció. En general es fan servir per  passejos al matí, durant la conducció, vestir-se, o mentre es fa qualsevol altra miríada d'altres tasques sense sentit incalculables. . Els oients poden anar a fer una passejada a peu o amb bicicleta, cosir, o aspirar els pisos, mentre que la "lectura '' un llibre.



CONTRES: 
  1. LES DISTRACCIONS: Per molt que s’agradin els llibres d'àudio, un dels inconvenients que s’he trobat és que la meva ment sovint pren dies de camp, i em va deixar de pensar en altres coses i idees com una cosa que escolto desencadena una idea per a la meva pròpia escriptura i trobo a faltar part de la narració i ha de tornar.
  2. TECNOLOGIA DE BASE: Mentre que la tecnologia en si no és dolent per dir, hi ha desavantatges a tenir una biblioteca basada electrònicament. Has de fer servir un dispositiu que és compatible amb el joc d'un format mp3 que en si mateix pot ser costós. Sempre hi ha el risc que els productes electrònics que es faci malbé o es perd. (Tot i que els llibres que ha comprat es pot recuperar es tracta d'un procés que porta temps.) A part d'això, recordi que ha de carregar la bateria, no hi ha res pitjor que tenir el funcionament de la bateria a terme enmig d'un bon pas, o per a mi, abans de completar el meu passeig al matí.


dijous, 28 d’abril del 2016


LLIBRES: PROS I CONS DELS LLIBRES ELECTRÒNICS.


Ara explicaré els prons i els cons dels ebooks
EBOOKS:

PROS
1.Els llibres electrònics no ocupen espai físic. Els llibres tradicionals per a un gran lector li inunden tota la casa, amb la conseqüent acumulació de pols i perduda d'espai.

2. Amb els llibres electrònics, encara que perdis el lector, pots tenir un un backup del teu llibre amb les teves notes en el teu pc o a internet.

3. No hi ha impressió pel que és més ràpid el que permet disposar de llibres sobre temes d'actualitat amb més rapidesa, i també són fàcilment actual

4. Els llibres electrònics són més barats. En disminuir els costos per emmagatzematge, transport i les tirades de centenars o milers
ditzables, per corregir errors i afegir informació.

5. Els llibres electrónicoss poden ser lliurats gairebé a l'instant. Tens tota una llibreria a l'abast d'un clic.

6. Els ebooks no tenen edicions esgotades. Amb les edicions electròniques el llibre sempre estarà disponible globalment.

7. Els ebooks són portàtils. Pesen molt poc.

8. Els ebooks permeten als editors a publicar més i als lectors tenir més títols a la seva disposició.

CONS
1.Els lector de ebooks necessiten un ordinador i una connexió a internet per comprar els llibres.
2. Els ebooks es poden trencar, perquè és un equip electrònic.
3. Requereix un coneixement mínim en tecnologia . La persona que el faci servir necessitarà ser capaç de connectar-se a Internet, buscar un llibre, descarregar-lo i passar-ho l'ebook , les persones no ho han fet mai necessitaran una mica d'ajuda per aconseguir-ho
4. Es perd part del ritual tradicional de la presentació personal d'un llibre 
5. Encara que existeixen les Targetes de Regal a les botigues en línia, el procés no és fàcil per a un inexpert, ni té l'encant del regal d'un llibre imprès.
6. En cas de naufragi o si te'l emportas a una illa deserta, només et durarà un mes o dos la batería si llegeixes poc, un llibre tradicional et durarà tot el temps que vulguis. 
7.  Els ebooks  no tenen la olor i es perd el tacte del paper. Els llibres elecrònics no poden satisfer la teva necessitat. 
8. Els ebooks poden ser mès fàcil de pirategar. 

Books